top of page

OVER ONS

LUXUEUS SAMEN GENIETEN VAN DE ARDENNEN​

Villa VALENTINA is geboren voor al degene die ten volle willen genieten van hun vakantie, het gezellig samenzijn en met een tikkeltje luxe. Niets is aan het toeval overgelaten.

Wij hebben geprobeerd om zo veel mogelijk het thuisgevoel te creëren bij het inrichten van deze woning zodat u, zichzelf kan ontspannen, culinair verwent worden en voornamelijk genieten van de rustige omgeving.

Binnen buitengewoon

​Onze uitzonderlijke vakantiewoning is geschikt voor 9 personen. U wordt verwelkomt met een glaasje bubbels door onze gastvrouw en u ontvangt een rondleiding door dit prachtig huis. Er zijn 4 slaapkamers met een kingsized luxe boxspring, privé badkamers voorzien van Hotel Amenities (dubbele wastafel, toilet, inloop douche), satelliet TV.

Bij aankomst zijn de bedden reeds opgemaakt en er staat en badlinnen pakket met badjas en hotel slippers ter beschikking.

Ruime living en eetkamer, volledig ingerichte keuken (met o.a. een vaatwasser, Amerikaanse koelkast, combi micro oven, Senseo enz.)

Ontspanning ruimte voorzien van bijlart, voetbal spel, air hockey en  caféspel met 3500 spelletjes en banken.

Poolhouse waar men kan genieten van een adembenemende uitzicht vanuit de jacuzzi. Finse Sauna en douche zijn ook hier aanwezig.

Brug in the Woods
bottom of page